they are simple and delicious breakfast goodies !
they are cinnamon rolls !
filled with cream cheese and covered in a crunchy cinnamon and sugar crust
a loaf of white toast bread
cream cheese (philadephia,mascarpone,ricotta ... any will do!)
powdered sugar
sugar and cinnamon for coating
melted butter to glaze before coating
cut off the crust of the bread and flatten each slice with a rolling pin
combine cream cheese and powdered sugar until well blended (sweetness is up
to you!)
spread 1 tablespoon of cream cheese mixture onto each flattened bread piece
and then roll them up
dip each rolled bread into melted butter and then into cinnamon+sugar mix
for coating
place them on your baking tray lined with parchment paper
bake at 180 C for 16-18 minutes until golden brown
çok basit ve leziz bir tarif,kahvaltı sofranız için !
tarçın ruloları!
içleri peynir dolgulu,çıtır çıtır şeker+tarçın kombinasyonu ile kaplı...
deneyin !
beyaz tost ekmeği
krem peynir (philadelphia,labne,mascarpone,ricotta,lor ... hepsi olur!)
pudra şekeri
tozşeker ve tarçın kombini , üst kaplama için
erimiş tereyağ, kaplama öncesi banmak için
ekmeğin kenarlarını kesip,oklava ile inceltin
diğer tarafta krem peynirinizi pudra şekeri ile tatlandırın (şeker miktarı
arzunuza kalmış)
bu karışımı her dilim üzerine birer kaşık sürüp,ekmekleri rulo şeklinde
sarın
herbirini eritilmiş tereyağına banıp,tarçın+tozşeker karışımına bulayın
yağlı kağıt serili fırın tepsinize dizip,
180 C de 16-18 dakika fırınlayın !
No comments:
Post a Comment