27/04/2014

brownimania!


 



 

 brownies with cherries and white chocolate chunks

 

 200gms butter
150gms dark chocolate
3 eggs, beaten
 1 cup sugar
 1 teaspoon pure vanilla essence
 1 cup flour
1/2 cup dried sour cherries
 100gms white chocolate,cut into chunks
 

 preheat oven to 175˚C 
 grease and line a 20cm square cake pan
 combine butter and chocolate in a saucepan and melt over low heat,
 allow to cool
 combine eggs, sugar and vanilla in a bowl,mix
then add chocolate mixture
mix the flour and cherries within themselves and then add to this mixture
stir until just combined
pour into the pan and place white chocolate chunks on top
bake for 30-35 minutes
 allow to cool completely in the tin
remove and cut into squares

 
 


 

vişne ve beyaz çikolata parçalı brownie

 

200gm tereyağ
150gm bitter çikolata
3 yumurta,çırpılmış
 1 cup şeker
 1 çaykaşık vanilya ekstresi
 1 cup un
1/2 cup kuru vişne
 100gm beyaz çikolata,iri parçalar halinde 

fırını 175 C ısıtın
20 cm kare kek kalıbını yağlayın,ya da yağlı kağıt döşeyin
tereyağ ve bitter çikolatayı,kısık ateşte eritin
eridikten sonra soğumaya bırakın
yumurta,şeker ve vanilyayı beraber çırpın
sonra soğuyan çikolata karışımını ekleyin
vişne ile unu bibrbiriyle karıştırdıktan sonra bu karışıma ekleyin
hepsini karıştırdıktan sonra kalıba döküp,
üstüne beyaz çikolata parçalarını yerleştirin
30-35 dakika pişecek
soğuyunca kalıptan çıkartıp,karelere kesebilirsiniz


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...