Let’s party tonight… easy fast made
snacks...
puff pastry twists and rolls
parti zamanı… kolay atıştırmalıklardan:
milföylü çubuklar ya da diskler !
for rolls : roll out your puff pastry,spread
over some ricotta cheese,
then lay thin slices of chorizo,some
rocket leaves,
and then grated cheddar cheese…
start
rolling the dough from one end... cut into slices…
press a bit in your palm and place on
baking tray lined with parchment paper…
brush with beaten egg…
bake at 175 C for 15-18 minutes…
for twists : roll out your puff pastry,
brush the surface lightly with a beaten
egg
sprinkle some chili pepper,rosemary
leaves and grated cheddar cheese…
press with a flour dusted rolling pin to
gently press the rosemary
and cheese into the pastry…
cut the pastry into long strips
take each strip, fold in half and pinch
the ends together,
and gently twist wrap bacon strips around these twisted
pastries
and place on the prepared baking trays
again bake at 175 C for 30-35 minutes ,
rotating them halfway through
diskler: milföy hamurunu açın,
bir tabaka ricotta peyniri sürün,
ince dilimler halinde italyan salamı
(ya da arzu ettiğiniz baharatlı bir
salam-sucuk türü kullanabilirsiniz)dizin,
üstüne biraz roka yaprakları ya da
maydanoz,ve rendelenmiş cedar peyniri…
bir kenardan başlayarak,hamuru rulo sarın…
daha sonar dilimler halinde kesip,her
dilimi avucunuzda biraz bastırarak şekillendirin
yağlı kağıt döşenmiş fırın tepsisine
yerleştirip,biraz çırpılmış yumurta sürün…
175 C de 15-18 dakika pişmeleri için
yeterli…
çubuklar :milföy hamurunu açın,
hafifçe çırpılmış yumurta ile fırçalayın,
kırmızı biber,biberiye ve rendelenmiş cedar
peyniri serpin…
hafif unlanmış merdane ile üstünden
geçerek,biberiye ve
peynirlerin hamura yapışmasını sağlayın
1,5 cm kalınlığında şeritler halinde
kesin
her şeridi ikiye katlayıp,uçlarını
birbirine yapıştırıp,kendi etrafında burun…
üstlerine yine ince şeritler halinde
kesilmiş bacon sarıp,fırın tepsilerinize yerleştirin
175 C de bu sefer 30-35 dakika , arada çevirerek…
No comments:
Post a Comment