this
is homemade!
(caprese
ravioli)
pre-roasted
cherry tomatoes
(tomatoes
seasoned with a bit of salt,pepper,oliveoil and thyme… into the oven!)
tiny
fresh mozzarella balls
(or break small pieces from the big piece)
basil
leaves
home-made
pasta (check it out here)
place
a basil leaf, a roasted tomato,and a mozzarella ball,
spaced-out
on your rolled out pasta sheet
wet
your pasta around these ingredients and fold the other end over…
seal
the pasta together with a fork and cut out your ravioli circles
boil
until tender (1-2 minutes) and then drain on a kitchen cloth
serve
with sauce: pesto + a few of those extra roasted tomatoes + a little lemon zest
+grated parmesan + balsamic glaze…
ev
yapımıdır! ;)
fırınlanmış
çeri domatesler
(az
tuz,biber,zeytinyağ ve kekik ile tatlandırıp fırına…)
minik
mozzarella peynir topları
(ya
da bütün parçadan ufak parçalar koparın)
taze
fesleğen yaprakları
ev
yapımı makarna hamuru ( burada)
hamuru
açıp,aralıklı olarak fesleğenyaprağı + çeri domates + mozzarella peynir
üçlüsünü üstüste dizin…
malzeme
çevresindeki hamuru hafif ıslayıp
üstüne diğer kenarı katlayın ve bir çatal
yardımı ile iki hamuru birbirine yapıştırın
ravioli
dairelerini kesip,sadece 1-2 dakika kaynayan suda haşlamanız yeterli…
havlu
kağıt üstüne alıp,süzün ve şu sosla servis edin:
pesto
sos + birkaç fırınlanmış domates + limon kabuğu rendesi
Bu muhtesem blogu bana tanittigi icin Beste'ye sevgilerimi yolluyorum :)
ReplyDeleteben de ... ben de ... ;)))
DeleteOff bu nefis bir şey olmuş. Hele fırınlanmış domatesler insanın aklını alır yerken :)
ReplyDelete:P
Delete