Spring Tiramisù
Layers of
*ladyfingers (10-12) soaked with strawberry pureé+Cointreau
*mascarpone (100 gms),cream (1 tablespoon),sugar (40 gms),1 egg
yolk,Cointreau (1-2 tablespoon) all, well blended and then mixed with whisked 1
egg white
*fresh strawberries
arrange in cups ,layering them and refrigerate overnight…
“Bahar”lık Tiramisù
Katlarım şunlardan oluştu:
*çilek püresi ve Cointreau karışımı ile ıslanmış 10-12 adet
savayer
*100 gm mascarpone,1 kaşık krema,40 gm şeker,1 yumurta
sarısı ve 1-2 kaşık Cointreau ile çırpılan karışımı, katı kar halinde çırpılan
yumurtanın akını da ekleyerek havalandırdım
*taze çilekler
kaplara üstüste bu katmanları yerleştirip,bir gece
buzdolabında bekletin…tamamdır!
Bu güzel kaseler içindeki lezzeti tutan elleri severim.
ReplyDeleteEllerine sağlık, canım.
Sevgiler.
şahane yorum :D ! öpüyorum...
DeleteGene şahane ,gene şahane.Sevgiler.
ReplyDeletetşk.ler :)))
Delete