Picturesque ...
Tablo gibi ...
Any of your favorite
vegetables (potatoes,beans,peas,carrots,asparagus,...
half cooked in boiling
water)...
into your tray with some
olive oil,tomatoes,lemon rind,sea salt,
fresh ground
pepper,fresh basil,dill and parsley,fennel seeds,bit of butter...
fillets of salmon scored and scrubbed with salt,pepper and fresh herbs...
fillets of salmon scored and scrubbed with salt,pepper and fresh herbs...
some droplets of rice
vinegar and
into the oven preheated
to 230 C,
cook for 18-20 minutes...
(not more,the fish
should stay juicy)
Sebzeleri siz seçin..(patates,havuç,yeşil
fasulye,
bezelye,kuşkonmaz,....
sadece kaynamış suda biraz pişirmeniz yeterli ...
mesela patatesler 15 dakika,bezelye-fasulye-kuşkonmazlar 7-8 dakika...)
zeytinyağlı fırın tepsisine sebzeleri,domates,limon kabuğu rendesi,
sadece kaynamış suda biraz pişirmeniz yeterli ...
mesela patatesler 15 dakika,bezelye-fasulye-kuşkonmazlar 7-8 dakika...)
zeytinyağlı fırın tepsisine sebzeleri,domates,limon kabuğu rendesi,
deniz tuzu,taze
karabiber,fesleğen,dereotu,maydanoz,rezene tohumu,
az tereyağ ilaveleri ile
yerleştirin...
üstüne somon
filetolarına çizikler atıp,
tuz karabiber ve taze
otlarla ovaladıktan sonra,
biraz da pirinç sirkesi
gezdirerek,
önceden ısıtılmış 230 C
de 18-20 dakika pişirin...
(dikkat,balığı
kurutmayalım!!)
aciktiimmm simdi bezelye, kuskonmaz, taze patates zamani yasasin :)
ReplyDelete