21/04/2013

healthy





Picturesque ...

Tablo gibi ...



 
 
 



Any of your favorite vegetables (potatoes,beans,peas,carrots,asparagus,...
half cooked in boiling water)...
into your tray with some olive oil,tomatoes,lemon rind,sea salt,
fresh ground pepper,fresh basil,dill and parsley,fennel seeds,bit of butter...
 fillets of salmon scored and scrubbed with salt,pepper and fresh herbs...
some droplets of rice vinegar and
into the oven preheated to 230 C,
 cook for 18-20 minutes...
(not more,the fish should stay juicy)





Sebzeleri siz seçin..(patates,havuç,yeşil fasulye,
bezelye,kuşkonmaz,....
sadece kaynamış suda biraz pişirmeniz yeterli ...
mesela patatesler 15 dakika,bezelye-fasulye-kuşkonmazlar 7-8 dakika...)
 zeytinyağlı fırın tepsisine sebzeleri,domates,limon kabuğu rendesi,
deniz tuzu,taze karabiber,fesleğen,dereotu,maydanoz,rezene tohumu,
az tereyağ ilaveleri ile yerleştirin...
üstüne somon filetolarına çizikler atıp,
tuz karabiber ve taze otlarla ovaladıktan sonra,
biraz da pirinç sirkesi gezdirerek,
önceden ısıtılmış 230 C de 18-20 dakika pişirin...
(dikkat,balığı kurutmayalım!!)






















1 comment:

  1. aciktiimmm simdi bezelye, kuskonmaz, taze patates zamani yasasin :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...