seabass
a good layer of scallions,few fresh ginger diced into cubes,fresh coriander leaves,cherry tomatoes and slices of mushrooms ...
top with seabass or salmon fillet ...
sprinkle fennel seeds,pepper,a spoonful of rice vinegar or ouzo...
into my steamer for 15-16 minutes...
serve with teriyaki sauce...
buharda levrek
altta bol taze yeşil soğan,taze zencefil,kişniş otu,çeri
domates ve taze mantar...
üstüne fileto balık (benimki levrek ama somonla da
yapılabilir)
az rezene tohumu ,karabiber,1 kaşık pirinç sirkesi ya da rakı!?! ...
buhar tenceresinde 15-16 dak...
tabakda teriyaki sos gezdirin...
mamma mia, Ouzo ayrintisina bittim :)
ReplyDeleteafiyetle :D !!
DeleteBuharda pişirilmesi çok sağlıklı ve alttaki sebzeler, mantarlarla çok lezzetli olmuştur.
ReplyDeleteSüper leziz görünüyor.
lezzetin ipuçları zencefil,kişniş,rezene ve rakı/pirinç sirkesi ayrıntıları... hem de dediğin gibi çok hafif ve sağlıklı :))
Delete