easy as pie …
shortcrust pastry dough as in my earlier
quiche posts… here!
30 gm stilton
2 eggs
broccoli and asparagus , wilted in
boiling water for 4 minutes
6-7 slices of prosciutto
salt and freshly ground pepper
whip the cream with stilton and eggs, season
with salt and pepper
preheat oven to 190 ° C
roll dough and lay out on your buttered
pie dish
layer with prosciutto slices
put broccoli and asparagus pieces on
prosciutto
pour the cream mix
and bake for 45 minutes
hem kolay,hem leziz…
hamur tarifi , önceki yazılarımdan…
burada!
300 ml taze krema
30 gm stilton peynir (
rokfor,bluecheese,gorgonzola tipi)
2 yumurta
brokkoli ve kuşkonmaz,kaynar suda 4
dakika haşlanmış
6-7 dilim domuz pastırması (ya da arzu
ettiğiniz bir füme et,pastırma…)
tuz ve taze karabiber
krema,peynir ve yumurtaları beraber
çırpın
tuz,biber ile tatlandırın
fırınınızı 190 C ısıtın
tart hamurunuzu açıp,yağlanmış tart
kalıbınıza serin
domuz pastırma dilimlerini döşeyin
üstüne brokkoli ve kuşkonmaz parçalarını
yayın
kremalı karışımı dökün
45 dakika pişirin
No comments:
Post a Comment