What I like about
noodle recipes is that
you can create
endless combinations of ingredients
according to your taste and here is my compositon
of today J
marrows,cut in length
carrots,cut in
length
scallions,chopped
mushrooms,cleaned
and chopped (various kinds)
green peppers,cut
in length
garlic,smashed
soybean sprouts
fresh
ginger,sliced
all sauteed with
olive oil...
seasoned with
salt-pepper,oyster-soya and chili sauce
mixed with fresh udon
noodles,boiled in chicken broth for 2 minutes
decorated with fresh
coriander and toasted sesame seeds
noodle
tariflerini severim,çok karışık olmadığı sürece...
aynı bizim börek
tariflerimizdeki yaratıcı kompozisyonlar gibi,
sayısız kombinasyonlar
üretilebilir...
mesela benimkisi
şöyle :
kabaklar,havuçlar,yeşilbiberler
ince uzun doğrandı
yeşilsoğanlar,shitake
ve istiridye mantarları irice...
ezilmiş
sarımsak,dilim taze zencefil,biraz soya filizi
hepsi
zeytinyağında sotelendi
oyster sos-soya
sos-chili sos ve tuz,biber ile tatlandırıldı
tavuk suyunda 2
dakika kaynayan udon noodle’larla karıştırılıp,
taze kişniş ve
kavrulmuş susam ile süslendi...
No comments:
Post a Comment