21/09/2012

lunch time...

 
 
 
that is my healthy lunch,specifically arranged for my lovely friend,Billur ;)
 
 
 
bu sağlıklı tabak,benden israrla semizotu tarifi isteyen canım arkadaşım Billur'a gitsin ;)
 
 
 
 
 
just slightly sauté pursley in oliveoil with capers,fennel seeds,few black olives,salt ,pepper...
serve with salmon fillet broiled in buttered pan for 3 minutes each side!
 
 
 
 
bahçemizin semizotları bunlar!
zeytinyağında kapari çiçeği,rezene tohumu,tuz,biber,zeytin ilave ederek soteleyip,
kızgın tavada herbir tarafı 3 dakika olmak üzere kızartılmış somon filetosu ile yiyebilirsin,
Billur'cuğum!!


2 comments:

  1. Sadece Billur hanıma mı bize de gider bu tarif:))
    Zeytinyağında tohumlar, kapari çiçekleri, domatesler ve semizotu nasıl güzel olmuşlar.
    Ellerinize sağlık, sevgiler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sağol Sarecim... tabiiki de hepimize,hatta baksana Billur Hm. blogdan bi haber!! yorum bile yapmadı...ben de böylece kimler beni okuyo,kimler uykuda check ediyorum çaktırmadan..kih kih ;)))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...