26/07/2012

a summer appetizer




stuffed courgettes 


due to their "dandy" shapes,I preferred to prepare this dish as stuffed zucchini with the following filling:
onions sliced,garlics sliced,green peppers sliced,tomatoes sliced 
olive oil,salt,sugar
fresh tarragon and parsley chopped 
put the ingredients above in a sauce pan over low heat till well-cooked
fill your courgettes with this filling and cook over low-medium heat till courgettes are cooked...
serve with mint leaves








kabak kalye ile kabak bayıldı arası birşey!

soğan,sarımsak,yeşil biber ve domatesi ince kıyıp,
taze maydanoz ve tarhun,tuz,şeker ilaveleriyle,zeytinyağında kısık ateşte iyice pişirelim...
kabakların içini doldurup,orta ateşte kabaklar pişine dek tekrar ocağa...
 nane yaprakları ile servis!




ideal for summer; refreshing,light and compact

yaz için hem hafif,hem serin,hem derli toplu





2 comments:

  1. Çatalımı dokunduğumda yavaşça aşağıya doğru inecek ve içinden misler gibi bir karışım çıkacak,
    lokum gibi kısaca...
    Fotoğraflar bir harika...
    Ellerine sağlık, canım.

    ReplyDelete
    Replies
    1. valla anlatımınla daha bi lezzet katmışsın sen,Sare'cim ;))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...