tag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post6140406602752000149..comments2023-08-20T16:23:38.234+03:00Comments on g2food: a bit of "cooking"...g2graphicshttp://www.blogger.com/profile/16612150445498547812noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-17958802909178875482013-09-19T18:50:10.004+03:002013-09-19T18:50:10.004+03:00bu arada et kemiksizdi !bu arada et kemiksizdi !g2graphicshttps://www.blogger.com/profile/16612150445498547812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-85495107698903962522013-09-19T18:46:35.090+03:002013-09-19T18:46:35.090+03:00Tarif şu :
Sainsbury ‘den rosto için hazırlanmış ...Tarif şu :<br /><br />Sainsbury ‘den rosto için hazırlanmış kuzu eti alınır...<br />Güzelce zeytinyağı,ezilmiş sarımsak,tuz,biber,kıyılmış biberiye karışımı ile ovalanır<br />Fırın tepsisine yağlı kağıt döşenir,bütün biberiyeler konur,<br />üstüne et oturtulur ve tekrar biberiyeler ile süslenir,<br />yanına yarım kesilmiş bütün bir sarımsak demeti de yağlı kağıda sarılı biçimde konabilir...<br />5 derecede (180 C) her 500 gm et ağırlığı için 30 dakika <br />ve sonunda toplama 30 dakika daha ilave etmek sureti ile pişirilir <br />mesela bizim et 1 kilo 100 gm dı... yaklaşık 100 dakika pişirdik <br />çıkardıktan sonra 10 dakika dinlendirip öyle dilimledik... <br />o arada , etin salan suyunu kullanarak mantar sosu yaptık...<br />tavada ince kıyılmış soğanı,az zeytinyağında çevirdik...<br />dilimlenmiş mantarları ilave ettik...<br />taze kekik,az tuz,biber ile tatlandırıp,yumuşamaya başladıkları zaman<br />az un ilave ettik...<br />biraz daha çevirdik ve etin suyunu azar azar ilave ederek istenen sos kıvamına getirdik!<br />hadi afiyet olsun :)))g2graphicshttps://www.blogger.com/profile/16612150445498547812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-45810144074480704002013-09-19T09:41:06.862+03:002013-09-19T09:41:06.862+03:00Herşey çok iştah açıcı görünüyor yine." Manta...Herşey çok iştah açıcı görünüyor yine." Mantar soslu kuzu rosto fırında" tarifini yazmanızı istesem :)<br />SevgilerSatushhttps://www.blogger.com/profile/04106381788320796041noreply@blogger.com