tag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post5255228703175916176..comments2023-08-20T16:23:38.234+03:00Comments on g2food: don't step on weighbridge after this...g2graphicshttp://www.blogger.com/profile/16612150445498547812noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-12440526692203025472012-12-11T17:12:33.446+02:002012-12-11T17:12:33.446+02:00çok kışkırtıcı di mi? baksana döner tarifimiz bile...çok kışkırtıcı di mi? baksana döner tarifimiz bile var , Deniz'den!g2graphicshttps://www.blogger.com/profile/16612150445498547812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-10703456443387793392012-12-11T17:04:43.335+02:002012-12-11T17:04:43.335+02:00Gül, ben de o tabağı bitirmek isterdim sonrasında ...Gül, ben de o tabağı bitirmek isterdim sonrasında da bir yere kıpırdamam. Oğlum küçükken ve bazı güvenilmeyen noktalarda iken aynen yukarıda verildiği gibi yapar ve evde döner keyfi yapardık ama iskender yapmak hiç aklıma gelmemişti. Çok kızdım kendime,rrrr...<br />Kesinlikte yapacağım bu sıralar canım da istemiyor değil. sarehttp://www.tuzekmek.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-26473316053021935332012-12-10T18:10:20.551+02:002012-12-10T18:10:20.551+02:00süper tarif... çok teşekkürler,ben de döneri deney...süper tarif... çok teşekkürler,ben de döneri deneyeceğim ;)<br />sevgiler...g2graphicshttps://www.blogger.com/profile/16612150445498547812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-66861991999550931422012-12-10T16:59:48.950+02:002012-12-10T16:59:48.950+02:00Selam Gul,
Ben de buralarda (Italya) yapilan doner...Selam Gul,<br />Ben de buralarda (Italya) yapilan donerden hic hazzetmedigimden ve donere olan hasretimden evde arada denemeler yapiyordum. Ben pideyi sadece et suyuyla islatiyordum ama bir dahaki sefere bu tarifteki gibi yapicam, cok lezzetli gorunuyor!!! Bir de annemden ogrendigim bir tarif var, evde doner eti yapmak icin. Bir kac tane ince et dilimini yan yana getiriyorum, icine baharatlandirilmis kiymayi koyup rulo yapiyorum ve daha sonra strech filme sarip dondurucuya atiyorum. Donunca cikarip, eti cozmeden ince dilimler halinde kesiyorum ve sonra tavada pisiriyorum (aslinda firinda daha lezzetli olur).<br />Bu haftaki menume ekliyorum doneri :)<br />Denizabout my italiahttps://www.blogger.com/profile/00578856966394736836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-5647174302131016282012-12-10T15:56:06.551+02:002012-12-10T15:56:06.551+02:00Afiyet olsun,elinize sağlık...
Afiyet olsun,elinize sağlık...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-3921468966591977382012-12-10T11:34:07.004+02:002012-12-10T11:34:07.004+02:00:) afiyet olsun:) afiyet olsunbestehttps://www.blogger.com/profile/00505632358099847678noreply@blogger.com