tag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post2685294957184070854..comments2023-08-20T16:23:38.234+03:00Comments on g2food: appetitive...g2graphicshttp://www.blogger.com/profile/16612150445498547812noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-69993379634448584282014-02-21T10:02:02.351+02:002014-02-21T10:02:02.351+02:00tşk.ler... doğru düşündünüz,biraz haşlamak şart ;)...tşk.ler... doğru düşündünüz,biraz haşlamak şart ;) afiyetle...g2graphicshttps://www.blogger.com/profile/16612150445498547812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723004721096745580.post-81682400861810133572014-02-21T09:48:24.222+02:002014-02-21T09:48:24.222+02:00Çok şık çok güzel görünüyor elinize , zevkinize sa...Çok şık çok güzel görünüyor elinize , zevkinize sağlık. Bu arada Barillanın haşlanma gerektirmeeyen lazanyasından da yapılabilir mi diye soracaktım ama aklıma onun hafif sert olduğu yuvarlak şekilde kesmenin zor olabileceği geldi. Yine de hafif haşlanıp denenebilir.Sevgiler Satushhttps://www.blogger.com/profile/04106381788320796041noreply@blogger.com